+386-3-7806-330
0 Nakupovalni voziček €0,00
CLOSE

Vaš nakupovalni voziček je trenutno prazen

Ne odlašajte. Preverite široko ponudbo naših proizvodov

Novice

Razkis

Modern postopek uravnavanja kislin v vinih

MODERN POSTOPEK URAVNAVANJA KISLIN V VINIH Biološki razkis ni zgolj pretvorba jabolčne kisline v mlečno, temveč tudi možnost oblikovanja vinskega stila. Če je bil biološki razkis še pred kratkim neizvedljiv brez ali z delno izgubo kislinske stopnje, je to danes resničnost! Posebej selekcionirane mlečnokislinske bakterije (soj Oenococcus Oeni) omogočajo v vinifikaciji belih, rdečih, rose ali osnovnih vin za peneča vina proizvodnjo sortno tipičnih in karakterno izrazitih vin. Cilj dosežemo s poznavanjem časa dodajanja bakterij, odvisno od parametrov pa je mogoče večje število variacij. Pogoji za izvedbo mlečnokislinske fermentacije soj bakterije pH vrednost temperatura tolerantnost na alkohol občutljivost na skupni SO2...
Preberi več

Popular Posts

Instagram

Sledi nam

Newsletter